Go to Top

Fugefri gulve

Epoxygulve er en af de mest allround metoder til at lægge et fugefrit gulv på. Metoden har de seneste par år vundet stort indpas i både private hjem såvel som i erhvervsbygninger.

Mulighederne indenfor valg af farve, mønstre og teksturer er mange med et epoxygulv. Et fugefrit gulv med epoxy er nemt at vedligeholde og kan gøres skridsikre, hvilket giver et hav af anvendelsesmuligheder.

Et epoxygulv kan være den rette løsning både for butikken eller sågar i landbrugsbygninger.

Gulvene er meget rengøringsvenlige og er derfor det ideelle valg til eksempelvis fiskeindustri og fødevareindustri, hvor der generelt kræves en høj hygiejne.

Vi kan lægge dit nye epoxygulv uanset om det er til butikker, landbrug eller hjemme i dit eget køkken. Vi henvender os både til erhverv og private ,og vi garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang.

Her kan du bl.a. bruge et epoxygulv:

– Værkstedet
– Butikken
– Altanen
– Garagen
– Badeværelset
– Køkkenet
– Privat såvel som industrielt
– Stalden

Epoxy er et tokomponentmateriale, der skal blandes i de helt korrekte mængder for at hærde ordentligt. Desuden er det utroligt giftigt inden det tørrer. Det er derfor vigtigt, at du altid henvender dig til fagfolk i stedet for selv at give dig i kast med et epoxyprojekt.

Her kan du se billede eksempler, af vores fugefri gulve: